Funky&WildArt Beer Suomi 2023: Kallio Apple Saison / 6.5% / 033l

SKU: KallioAFSOmenaSaison033

5,00 8,00 

  • Kuvaus
  • Lisätiedot

Kuvaus

Omena Saison. 2022 syyskuussa keräsimme lohjalaisesta puutarhasta paikallista omenalajiketta joka on nimeltään Linnan omena. Kylmäpuristimme tämän jälkeen omenat panimolla ja saman päivänä aikana lisäsimme ne Saison -tyyliseen olueen. Olut pullotettiin toukokuussa kun omenapuut alkoivat kukkimaan. Etiketeissä on kolmen eri taitelijan teos.

Apple Saison. Hand picked apples from local orchards. Cold pressed at the brewery. Unique yest combination of two different farmhouse cultures.

Art Fair Suomi Goes Galleries 2023 avaa gallerioiden ovet ympäri Suomen

Ensimmäistä kertaa Art Fair Suomi levittäytyy pääkaupunkiseudulta koko maahan. Mukana on 30 galleriaa, satakunta taiteilijaa ja kymmenittäin näyttelyitä. Yleisölle kautta Suomen tarjoutuu näkymä nykytaiteen ajankohtaisiin ilmiöihin.

Kiinnostaako DJ Hämärän kokeellisen musiikin keikka Taidekeskus Idässä, Lappeenrannassa tai tapahtumaviikonloppu, jossa performanssi, musiikki ja äänitaide kohtaavat Taidekorttelissa, Helsingissä? Entä Galleria Huuto Kalasatamassa, Helsingissä tai Taidelainaamo Parsi Kalevan Navetassa, Seinäjoella?

Art Fair Suomi on nykytaidefestivaali, jossa pääosassa ovat taiteilijat ja kuvataiteen tilat. Galleriat mahdollistavat taiteen kokemisen ilmaiseksi, jonka lisäksi ne tekevät tärkeää työtä nykytaidetta esiin tuoden. Art Fair Suomi juhlii koko Suomen kattavaa monipuolista kuvataiteen kenttää – ja nostaa moninaisia nykytaiteentiloja ja sisältöjä suuren yleisön tietoisuuteen. Gallerioihin kaikki ovat tervetulleita – festivaali kutsuu yleisön kokemaan, eläytymään ja vaikuttumaan nykytaiteesta!

Lisätiedot

Myyntitapa

Anniskelu, Ulosmyynti