TULE NAUTTIMAAN SAHTIA

PERINTEITÄ VAALIEN

Sahti on perinteinen suomalainen pintahiivatyyppinen olut, jonka teossa käytetään etupäässä ohra- ja ruismaltaita. Sahti käytetään tuorehiivalla ja maustetaan katajalla sekä mahdollisesti humalalla. Valmistamamme sahti on useimmiten punaruskeaa, makeaa ja vahvaa. Väri vaihtelee kuitenkin oranssinkeltaisesta vaaleanruskeaan, alkoholipitoisuus ollen keskimäärin 8-10 % tilavuusprosenttia. Suussa sahti tuntuu paksulta, täyteläiseltä ja ruokaisalta, joskus jopa pirtelömäisen sakealta. Erilaiset maltaat tuovat sahtiin mm. viljan, leivän, toffeen, hunajan ja karamellin makua. Sahti on parhaimmillaan pian valmistumisen jälkeen, mutta sen säilyvyys hyvissä olosuhteissa 0–4 asteen välissä on parhaimmillaan useita kuukausia. Sahtia valmistamme juhla-aikoina, kuten jouluna ja juhannuksena, olutfestivaaleille sekä tietenkin aina tarpeen mukaan. Kysy siis päivän saatavuus meiltä.
01234567890012345678900123456789001234567890

Panimo perustettu

012345678900123456789001234567890

Kehitettyä reseptiä

012345678900123456789001234567890

Eri oluttyyppiä

012345678900123456789001234567890012345678900123456789001234567890

Litraa olutta

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Upeaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön United Gypsies Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ