Oma olut. Oma tarina. OMA OLUT YRITYKSILLE JA OLUENYSTÄVILLE

Olut omalla etiketillä alkaen 2,80€ (ALV 0%)
Olemme päässeet tekemään oluita yrityksille, juhliin, ravintoloille, baareille, tapahtumiin, festivaaleille, podcasteille. Onko nyt aika luoda teille oma olut tarina?

VIE NIMESI ASIAKKAIDEN HUULILLE

TOIMITUSAIKA
Oma etiketti -oluet valmistuvat teille noin 3 viikossa Yli 500L uniikit erät toimitetaan 2 - 4 kuukaudessa. (Vähintään 1kk tuotannossa)
ERÄKOKO
Olut omalla etiketillä pienissäkin erissä (min. 5 laatikkoa / 120 kpl) Uniikit oluet tarpeidesi mukaan (300 - 1000 litraa). T
ETIKETTI
Etiketti on mahdollista suunnitella itse tai suunnittelemme sen toiveidenne mukaan Vain mielikuvitus on rajana etiketin suunnittelussa
PAKKAUSKOKO
Voit valita tölkin tai lasipullon (0,33 litraa) Valmiit oluet voidaan pakata 24 laatikoihin, 6-pack pakkauksiin tai tölkkipidikkeisiin toiveidenne mukaan
VALIKOIMA
Valikoimastamme löytyy oluita jokaiseen makuun. Valikoimamme kattaa niin erilaiset lager- IPA-, NEIPA-, pale ale sekä hapanoluet. Myös siidereitämme on saatavilla omalla etiketillä
HINNOITTELU
Hinnat alkaen 2,80€ (ALV 0%) / KPL Hinta vaihtelee hieman valitun määrän ja oluttyylin perusteella Teemme mielellämme tarjouksen teille

KYSYMYKSIÄ?

Lennart Tuominen
044 5741446
etunimi.sukunimi@unitedgypsies.fi

PALVELUMME PÄHKINÄNKUORESSA

Luodaan yhdessä jotain suuremmoista. Meillä on kehitetty oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumaliin ja pidempiin kypsytyksiin. Tervetuloa luomaan teidän yritykselle oma uniikki oluttarina.
Pienenpikin määrä riittäisi? Valmiita oluitamme saa myös pienempiä eriä omalla etiketillä. Vakiotuote omalla etikellä on näin helppoa: Lähetä meille haluamasi kuva tai valmis etiketti sähköpostilla, johon sinulla on täydet oikeudet. Teemme etiketin ja oluen puolestasi ja sen jälkeen ainoa tehtäväsi on nauttia parempaa olutta!
Oma juomakaappi tai hanat yrityksen tiloihin. Meiltä saatte kaikki tarvittavat ja täytön sovitulla ajanjaksolla. Me pidämme laitteista huolta ja te keskitytte ydintoimintaanne.
Vietä virkistyspäivä panimollamme Lohjalla. Tule tutustumaan panimomme tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe miten UGB:n ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia panimokaupassamme.
Panimopäivään voi sisällyttää myös olut tastingin, panimokierroksen tai vaikka varata koko taproomimme Lohjalla tai Mustiossa omiin juhliin. Tarjoilut hoituvat myös kauttamme.
Järjestämme työpajoja erikoisoluiden tekemiseen liittyen. Työpajassa käymme läpi mm. oluen historiaa, reseptiikkaa, raaka-aineita, tuotantoprosessia ja sen tarjoilua. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva työpaja!

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ