Oma olut. Oma tarina.PALVELUT YRITYKSILLE

MILTÄ TEIDÄN YRITYS MAISTUU?

Miltä kuulostaisi oma, uniikki ja vain teidän yritykselle täysin suunniteltu oma olut?
Teemme keittoja uniikilla reseptillä alkaen 500l. Sinun täytyy vain sopia panoaika.
Meidän panimomestarimme luo teille oman reseptin toiveiden mukaan tai voimme järjestää ryhmällenne ensin olut tastingin ja yhdessä luoda teidän oman oluen. Panopäivään pääsette myös mukaan tekemään yhdessä omaa oluttanne.

Sovitaan siis teille oma päivä ja luodaan yrityksellenne oma olut tarina.
Luodaan yhdessä jotain suuremmoista. Meillä on kehitetty oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumaliin ja pidempiin kypsytyksiin. Tervetuloa luomaan teidän yritykselle oma uniikki oluttarina.
Pienenpikin määrä riittäisi? Valmiita oluitamme saa myös pienempiä eriä (min. 240plo) omalla etiketillä.
Vakiotuote omalla etikellä on näin helppoa: Lähetä meille haluamasi kuva tai valmis etiketti sähköpostilla, johon sinulla on täydet oikeudet. Teemme etiketin ja oluen puolestasi ja sen jälkeen ainoa tehtäväsi on nauttia parempaa olutta!
Oma juomakaappi tai hanat yrityksen tiloihin. Meiltä saatte kaikki tarvittavat ja täytön sovitulla ajanjaksolla. Me pidämme laitteista huolta ja te keskitytte ydintoimintaanne.
Vietä virkistyspäivä UG Breweryn panimolla Lohjalla. Tule tutustumaan panimomme tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe miten UG Breweryn ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia superstoressamme.
Panimopäivään voi sisällyttää myös olut tastingin, panimokierroksen tai vaikka varata koko taproomimme Lohjalla tai Mustiossa omiin juhliin. Tarjoilut hoituvat myös kauttamme.
Järjestämme työpajoja erikoisoluiden tekemiseen liittyen. Työpajassa käymme läpi mm. oluen historiaa, reseptiikkaa, raaka-aineita, tuotantoprosessia ja sen tarjoilua. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva työpaja!

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ