Oma olut. Oma tarina.PALVELUT YRITYKSILLE

MILTÄ TEIDÄN YRITYS MAISTUU?

Miltä kuulostaisi oma, uniikki ja vain teidän yrityksellenne suunniteltu olut?

Oluentekijämme luo reseptin toiveidenne mukaan tai - mikä parempaa - voimme järjestää ryhmällenne ensin tastingin, ja sen pohjalta yhdessä luoda teidän oluenne. Halutessanne pääsette osallistumaan myös tuotantopäivään, joka sisältää virkistyspäivän hengessä mm. oluen ja osallistujien humalointia.

Sovitaan siis teille aika ja luodaan yrityksellenne oma oluttarina joko asiakkaille tai henkilöstölle tarjoiltavaksi.

VIE NIMESI ASIAKKAIDEN HUULILLE

Asiakaslahjat, juhlaoluet, joulukaljat - seuraavat asiat auttavat viemään nimenne asiakkaiden ja henkilökunnan huulille.

ERÄKOKO

Uniikit oluet onnistuvat kauttamme lähtökohtaisesti kaiken kokoisiin tarpeisiin

Tuotantoerämme koko on 500 – 1000 litraa valmista olutta. Jos tarpeesi on siis vähintään 500 litraa olutta, voimme tehdä täysin uniikin ratkaisun speksiesi mukaan.

Olutta voidaan räätälöidä myös erottamalla osa tuotantoerästä esimerkiksi maustamista varten. Näin voidaan saada aikaan eriä 100 litrasta ylöspäin, hieman käytetyistä mausteista riippuen.

Olut voidaan kuitenkin tehdä brändisi mukaiseksi pienemmillään vain 5 laatikon (120 kpl) erissä. Tällöin valitaan haluamanne olut kunkin hetken valikoimasta ja rakennetaan paketti sen ympärille. Yksi setti voi kattaa useampia erilaisia oluita, huomioiden minimitilausmäärän.

ETIKETTI

Etiketti voidaan suunnitella hyvin vapaasti tarpeenne mukaan sekä sisällön että värien osalta, huomioiden pakkaustavan mukaiset etiketin kokovaatimukset sekä viranomaisvaatimuksiin perustuvat pakolliset tiedot (tilavuus, vahvuus, allergeenit).

Voitte suunnitella etiketin itse tai sen kasaaminen onnistuu myös meillä panimolla. Etiketti tehdään valmiiksi pdf-muotoiseksi painoaineistoksi, jonka lähetämme painotalolle.

PAKKAUSTAPA JA MONIPAKKAUKSET

Olut voidaan pakata joko tölkkeihin tai lasipulloihin, joiden molempien tilavuus on 0,33 litraa.

Monipakkauksina voimme tarjota pahvisia 6 packejä, jotka soveltuvat tölkeille ja pulloille, sekä kovamuovisia tölkin päälle asetettavia pidikkeitä (”handleja”, vain tölkit).

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika riippuu halutusta oluesta sekä etiketin painamisen aikataulusta.

Oma etiketti -olut on tyypillisesti valmiina 3 viikon sisällä painoaineiston valmistumisesta, joskin jopa alle viikko on mahdollinen. Nopea toimitusaika edellyttää, että olut on valmiina. Joten jos oluellasi on kiire, soita saman tien (050 596 9024).

Räätälöityjen erien (+500 litraa) toimitusaika on 2 – 4 kuukautta (min 1 kk tuotannosta).

OLUTVAIHTOEHDOT

Viimeisenä mutta ei vähäisenä tekijänä on itse olutlajin valinta.

Useimmat lahja- ja markkinointioluet ovat lager-oluita, koska tämän tyyppisillä oluilla on suurin kuluttajakunta. Valmistamme jatkuvasti useita erilaisia lager-oluita, joten erottautuminen myös lagerilla onnistuu panimomme tuotteiden avulla.

Meillä on tuotannossa myös erilaisia ale-oluita (IPA, NEIPA, hazy pale, mallasvetoiset alet jne) sekä hapanoluita. Tuotettavien oluiden tyyli, väri ja vahvuus vaihtelevat mm. kauden mukaan.

Autamme mielellämme sopivan tyylilajin valinnassa. Kerro siis millaisen oluen haluat ja mihin käyttöön, niin kerromme milloin se on valmista.

Panimokauppamme valikoimaan kuuluu jatkuvasti 30-40 erilaista olutta, joista voimme kasata lahjapäckejä hyvin vaihteleviin tarpeisiin.

ENTÄ SIIDERI?

Kyllä, myös siiderimme on mahdollista varustaa omalla etiketilläsi.

HINNOITTELU

Hinnoittelu riippuu valitusta oluesta sekä määrästä.

Pyydä lisätietoja vaihtoehdoista ja tarjous, niin palaamme pian asiaan.

KYSYMYKSIÄ?

Jäikö jotain vielä vastaamatta? Kaipaako uniikki oluthankkeenne toteutusta? Kaikki on kustomoitavissa, joten ota yhteyttä – viedään yhdessä nimenne asiakkaiden huulille!

PALVELUMME PÄHKINÄNKUORESSA

Luodaan yhdessä jotain suuremmoista. Meillä on kehitetty oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumaliin ja pidempiin kypsytyksiin. Tervetuloa luomaan teidän yritykselle oma uniikki oluttarina.
Pienenpikin määrä riittäisi? Valmiita oluitamme saa myös pienempiä eriä omalla etiketillä.
Vakiotuote omalla etikellä on näin helppoa: Lähetä meille haluamasi kuva tai valmis etiketti sähköpostilla, johon sinulla on täydet oikeudet. Teemme etiketin ja oluen puolestasi ja sen jälkeen ainoa tehtäväsi on nauttia parempaa olutta!
Oma juomakaappi tai hanat yrityksen tiloihin. Meiltä saatte kaikki tarvittavat ja täytön sovitulla ajanjaksolla. Me pidämme laitteista huolta ja te keskitytte ydintoimintaanne.
Vietä virkistyspäivä panimollamme Lohjalla. Tule tutustumaan panimomme tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe miten UGB:n ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia panimokaupassamme.
Panimopäivään voi sisällyttää myös olut tastingin, panimokierroksen tai vaikka varata koko taproomimme Lohjalla tai Mustiossa omiin juhliin. Tarjoilut hoituvat myös kauttamme.
Järjestämme työpajoja erikoisoluiden tekemiseen liittyen. Työpajassa käymme läpi mm. oluen historiaa, reseptiikkaa, raaka-aineita, tuotantoprosessia ja sen tarjoilua. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva työpaja!

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ