Koe elämys LohjallaYKSITYISHENKILÖT

Koe jotakin uuttaPALVELUT YKSITYISHENKILÖILLE

Tule kokemaan uudenlainen elämys Lohjan panimolla
Tule tekemään meille oma olut. Autamme tuotekehityksessä ja reseptiikassa. Olemme kehittäneet oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumalaan ja pidempiin kypsytyksiin. Tehdään sinulle oma olut vaikkapa juhliin tai lahjaksi annettavaksi. Mikään ei ole hienompaa kun tarjota omaa olutta!
Vietä virkistyspäivä UG Breweryn panimolla Lohjalla. Tule tutustumaan panimomme tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe miten UG Breweryn ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia superstoressamme.
Panimopäivään voi sisällyttää myös olut tastingin, panimokierroksen tai vaikka varata koko taproomimme Lohjalla tai Mustiossa omiin juhliin. Tarjoilut hoituvat myös kauttamme.

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ