Toteuta ideasi meillä!KIERTOLAISPANIMOT

Tule LohjallePANEMAAN OMA OLUESI

Tarjoamme ammattitaitomme ja resurssimme
Tule meille aloittamaan urasi oluentekijänä ja tekemään oma myyntioluesi. Autamme hiomaan reseptiä josta luomme juuri sinun oman erikoisoluen. Meillä on kehitetty oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumaliin ja pidempiin kypsytyksiin. Tervetuloa luomaan uniikki oluttarina.
Vietä virkistyspäivä UG Breweryn panimolla Lohjalla. Tule tutustumaan panimomme tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe miten UG Breweryn ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia superstoressamme.
Panimopäivään voi sisällyttää myös olut tastingin, panimokierroksen tai vaikka varata koko taproomimme Lohjalla tai Mustiossa omiin juhliin. Tarjoilut hoituvat myös kauttamme.

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ