JÄLLEENMYYJÄT

PALVELUT JÄLLEENMYYJILLE

Kaupat, kioskit ja kahvilat
UG Breweryllä on todella laaja erikoisolutvalikoima, joka vaihtuu aina sesonkien mukaan. Ota meihin yhteyttä ja mietitään mitkä oluet vosivat löytyä juuri teidän myyntihyllystä.
Ug Breweryn ulosmyyntikaappi kaupoille, kioskeille tai kahviloille. Tuomme mymälään meidän ilmeellä varustetun kylmäkaapin, ja täytämme ne asiakkaan valitsemilla Ug Breweryn erikoisoluilla tai siiredeillä. Huolehdimme, että kaapissa on koko ajan asianmukainen valikoima tuoreita oluita valitsemasi palvelutason mukaisesti.
Vietä yrityksen virkistyspäivä UG Breweryn panimolla Lohjalla. Tule tutustumaan panimomme tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe miten UG Breweryn ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia superstoressamme.

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ