Miten olisi, vaikkaOMA OLUT HARRASTAJALLE

Tarjoamme konseptia Oma olut harrastajalle, joka auttaa sinua löytämään oman oluesi tehokkaasti ja hieromaan maku juuri sinulle sopivaksi.

Tutustu oluen valmistukseenTULE TEKEMÄÄN OLUTTA

Palvelumme olutharrastajille
Tule tekemään meille oma olut. Autamme tuotekehityksessä ja reseptiikassa. Olemme kehittäneet oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumalaan ja pidempiin kypsytyksiin. Tehdään sinulle oma olut vaikkapa juhliin tai lahjaksi annettavaksi. Mikään ei ole hienompaa kun tarjota omaa olutta!
Tule käymään ja osallistumaan oluesi tekoon yhtenä askeleena sen kuluttajien saataville saattamista - oli sitten kyse omien juhliesi oluesta tai suuremmasta ja laajempaan jakeluun tähtäävästä erästä.
Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä reseptisi laitteillemme sopivaksi ja käydään käsiksi oluen tuotantoon.

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ