FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Kiertolaispanimot

Oluentekijät, joilla on omat reseptit ja brändi, mutta ei panimotoimintaa mahdollistavia laitteita, voivat teettää tai tulla tekemään meillä oluen

Ravintolat ja baarit

Käsityöläisoluiden kysyntä laajentuu jatkuvasti erilaisiin ravintoloihin, joissa myös ulosmyyntioikeus kasvattaa uniikkien oluiden kysyntää. Teemme teille oman oluen ja tarvittaessa suunnittelemme reseptin vastaamaan haluamaanne makukuvausta

Yritykset

Olut kiinnostaa yritysten työntekijöitä ja asiakkaita. Voimme räätälöidä oluen yrityksesi kausijuhliin tai asiakas- ja messutapahtumiin kunkin tilanteen ja tarpeen mukaisesti.

Olut-tastingit ja koulutukset

Tarjoamme erilaisia tasting-tilaisuuksia oluesta kiinnostuneille yrityksille ja myös yksityishenkilöille. Jos haluat oppia lisää oluesta, toki samalla olutta maistellen, tarjoamme haluamanne palvelun.

Määrät

Teemme olutta 500 litran erissä, mutta myös pienempien määrien toimitus onnistuu, joten kysy rohkeasti lisää. Olut voidaan pullottaa tai pakata kegeihin.

Mitä oluita teemme?

Voimme tehdä mitä oluttyylejä tahansa, APA:sta imperial stouttiin, vaaleasta lagerista tummiin quadeihin. Kerro meille, mitä haluat ja toteutetaan visiosi yhdessä.

Etiketit

Myös etikettien suunnittelu onnistuu kauttamme.

Kun siis haluat itse tulla tekemään olutta tai haluat meidän tekevän sinulle tai yrityksellesi juuri haluamanne oluen, ota yhteyttä sähköpostitse ilkka.miettinen@ugbrewery.fi

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Upeaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ