FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Kiertolaispanimot

Kiertolaispanimo tarkoittaa ihmistä tai yhteenliittymää, joka valmistaa tai valmistuttaa olutta yhdessä tai useammassa panimossa, mutta jolla ei itsellään ole omaa valmistuspaikkaa. Kiertolaispanimo on Suomessa lupateknisesti alkoholin tukkumyyntiluvan omaava yritys, joka myy olutta omissa nimissään. Voimme valmistaa olutta tilauksesta myös henkilöille, joilla ei ole tukkumyyntilupaa – tällöin myynti tapahtuu panimomme luvilla. Molemmissa tapauksissa hinnoittelu perustuu reseptiin (raaka-aineet, vahvuus) ja eräkokoon. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Ravintolat ja baarit

Käsityöläisoluiden kysyntä laajentuu jatkuvasti erilaisiin ravintoloihin, joissa myös ulosmyyntioikeus kasvattaa uniikkien oluiden kysyntää. Teemme teille oman oluen ja tarvittaessa suunnittelemme reseptin vastaamaan haluamaanne makukuvausta.

Yritykset

Olut kiinnostaa yritysten työntekijöitä ja asiakkaita. Voimme räätälöidä oluen yrityksesi kausijuhliin tai asiakas- ja messutapahtumiin kunkin tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Kerro meille haluamasi tyyli tai raaka-aineet ja maistele tuotevalikoimamme läpi soveltuvin osin, niin voimme tältä pohjalta kalibroida haluamasi oluen reseptin. Voitte halutessanne osallistua oluen panopäivään ja saada siten uniikin tuntuman käsityöläisoluiden tekemiseen. Valikoimastamme saatavilla myös laaja valikoima oluita omalla etiketillä.

Olut-tastingit ja koulutukset

Tarjoamme erilaisia tasting-tilaisuuksia oluesta kiinnostuneille yrityksille ja myös yksityishenkilöille. Jos haluat oppia lisää oluesta, toki samalla olutta maistellen, tarjoamme haluamanne palvelun.

Määrät

Custom-erät 250 litrasta ylöspäin, tyylistä riippuen. Oma etiketti -oluet minimitilaus 5 laatikkoa (120 kpl). Olut voidaan tölkittää, pullottaa tai pakata kegeihin; vaihtoehdot riippuvat osin eräkoosta, joten kysy rohkeasti lisää.

Mitä oluita teemme?

Voimme tehdä mitä oluttyylejä tahansa, IPA:sta IS:ään, vaaleasta lagerista quadiin, saisonista souriin. Kerro meille, mitä haluat ja toteutetaan visiosi yhdessä.

Etiketit

Myös etikettien suunnittelu onnistuu kauttamme.

Kun siis haluat itse tulla tekemään olutta tai haluat meidän tekevän sinulle tai yrityksellesi juuri haluamanne oluen, ota yhteyttä.

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Upeaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

SEURAA MEITÄ