United Gypsies Breweryn erikoisoluetRAVINTOLAT

PALVELUT RAVINTOLOILLE

Kasvata valikoimaasi United Gypsies Breweryn tuotteilla
Tule tekemään ravintolla oma olut. Autamme tuotekehityksessä ja reseptiikassa. Olemme kehittäneet oluita niin sirkoista, tyrnistä, lakasta, aina villihumalaan ja pidempiin kypsytyksiin. Tehdään ravintolallenne oma olut ja liitetään siihen teidän tarina. Mikään ei ole hienompaa kun tarjota omaa olutta!
Meiltä erikoisoluthanat ravintolaasi. UGB:n laaja erikoisoluiden valikoima tuo vaihtelua ravintolan olutvalikoimaan ja voit vaihtaa oluen hanaan aina sesongin ja tarpeen mukaan. Tuomme hanalaitteistot ravintolaan, jolloin ravintolan ei tarvitse investoida itse laitteistoon.
Panimomme ulosmyyntikaappi ravintolalle. Tuomme ravintolaanne meidän ilmeellä varustetun kylmäkaapin, ja täytämme ne asiakkaan valitsemilla oluilla tai siidereillä. Huolehdimme, että kaapissa on koko ajan asianmukainen valikoima tuoreita oluita valitsemasi palvelutason mukaisesti.
Vietä ravintolan virkistyspäivä panimollamme Lohjalla. Tule tutustumaan panimon tiloihin, osallistu tasting-kierrokselle ja näe, miten UGB:n ronskit oluenpanijat raatavat työnsä äärellä. Hanahuoneella ja terassilla nautit panimomme tuotteita ja pientä suolapalaa. Voit myös tehdä ostoksia panimokaupassa.
Panimopäivään voi sisällyttää myös olut tastingin, panimokierroksen tai vaikka varata koko taproomimme Lohjalla tai Mustiossa omiin juhliin. Tarjoilut hoituvat myös kauttamme.
Järjestämme työpajoja erikoisoluiden tekemiseen liittyen. Työpajassa käymme läpi mm. oluen historiaa, reseptiikkaa, raaka-aineita, tuotantoprosessia ja sen tarjoilua. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva työpaja!

Jokainen olut on oma tarinansaAsiakkailtamme

Loistavaa palvelua!

Päädyimme yhteistyöhön UG Breweryn kanssa, koska se mahdollistaa pienten kotipanimoiden siirtymisen isompaan tuotantoerään ja toimii niin sanottuna kiertolaispanimona. Suuri osa isommista panimoista ei halua tarjota tätä mahdollisuutta.

Jussi Pentti

Iron Lake

Upea resepti

Tapahtumamme oma Aukusti Pala Ale -olut sai viimeisen silauksen reseptiin tapahtuma-alueen koivuista. Upea idea panimomestarilta. Erikoisolut myytiin loppuun hetkessä.

Juha Siirtola

Tuottaja Mukula ry

FOLLOW US